Úvod / Interiéry / Kuchyně a jídelna / Jaké jsou dnes vychytávky k přípravě jídla 2/2
Jaké jsou dnes vychytávky k přípravě jídla 2/2
- autor: Redakce
Závěsný koš
Loupání zeleniny a ovoce často zabere nějaký čas. Je možno odpad nechávat na lince a posléze je přepravit složitou cestou do koše Anebo je možno zavěsit nad spodní dvířka kuchyňské linky obruč, kam se zavěsí pytel a do něj pohodlnou cestou veškeré smetí z linky smést. Posléze se sáček nebo pytel vyhodí i s obsahem.
Loupače a kráječe ovoce
Ovoce bychom měli konzumovat více, než je běžný průměr. K faktu přispívá i to, že právě ovoce se ne vždy snadno zbavuje slupek nebo jiných odpadů. Dnes jsou však takové vychytávky na trhu, které umožní snadné a pohodlné loupání, či zbavení se nepotřebného. Často je to u pomerančů. Kůra se hůře loupe. K tomu je nápomocný loupač na pomeranče, přímo vyvinut k tomuto činu. Jednoduchými pohyby se tak je možno kůry zbavit.
Odkládací misky na omáčku
Při vaření, zvláště omáček, ale i jiných pokrmů, se často stává, že je potřeba vařečku odložit. Ta je ale znečistěná omáčkou a po lince, nebo i podlaze může udělat skvrny, nečistoty. Speciálně navržené odkládací misky na vařečku, naběračku a jiné vybavení tak umožní pohodlné vaření a také i opětovné odložení a užití nástrojů.
UPOZORNĚNÍ
Články a informace zveřejněné na stránkách stavoweb.cz nenahrazují odborné rady a analýzy a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto informací se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Tyto informace byste měli konzultovat s konkrétním odborníkem na danou problematiku. Provozovatel stavoweb.cz odmítá a nepřijímá jakoukoliv odpovědnost za články, informace a prohlášení na těchto stránkách - stavoweb.cz.
Autor/zdroj fotografie: Pavel HanzalŠtítky: vaření
Náš tip
Reklamní odkazy.